VT+ Series

0 tuotetta

Näytä kaikki VOX

Kun VOX ryhtyi suunnittelemaan Valvetronix-laitteita, päämäärä oli selkeä – luodaan digitaalisesti mallinnettu vahvistin, joka kuulostaa ja tuntuu ainutlaatuiselta ja pystyy uskottavasti toistamaan jokaisen yksityiskohdan ja vivahteen maailman arvostetuimpien vahvistinmallien soinnista - vahvistinmallien, joita monilla meistä ei ole mahdollisuutta kokeilla tai varaa omistaa. Haluttiin täyttää myös ne lupaukset, joita monista mallintavista vahvistimista oli annettu, mutta jotka todellisuudessa olivat jääneet toteutumatta. Tämä tavoite saavutettiin VOXin patentoimalla Valve Reactor-tekniikalla, jossa korkeluokkaisessa digitaalisessa mallinnuksessa käytetään aitoa 12AX7-putkea sekä soinnin että soittotuntuman aikaansaamiseen.

Valvetronix+ sarja tarjoaa 33 eri vahvistinmallia ja on uusi merkkipaalu Valvetronix-historiassa. Tarjolla on klassikkomallit VOXilta ja muilta merkeiltä, eksoottiset Boutique-mallit sekä modernit High Gain-hirviöt. Soundien tuottamiseen on lisäksi tarjolla vaikuttava valikoima efektejä overdrive-, säröpedaaleista wah-wahiin, kompressoreihin, choruksiin, flangereihin sekä jousi- ja nauhakaikuihin.

Uusi Power Level-säätö on vahva lisä Valvetronix+ toimintoihin. Sen avulla voit säilyttää täyteen ahdetun vahvistimen soittotuntuman pienellä äänenvoimakkuudela tai toisessa ääriasennossa ottaa pääteasteesta kaiken tehoreservin käyttöösi.

Lisäksi on tarjolla monia hyödyllisiä toimintoja, kuten viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuulokeliitäntä (joka toimii mainiosti myös äänityksiin), tuloliitäntä CD-/MP3-soittimelle sekä liitäntä lisävarusteena saatavalle jalkakytkimelle soundien vaihtamiseen, efektien ja Tap Tempon ohjaamiseen.