AVID Pro Tools Perpetual License NEW

Pro Tools kahdentoista kuukauden päivitys- ja tukipalvelulla.

Tuotenumero 1045769

€599,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Toimitusaika n.1-2 arkipäivää

Avidin Pro Tools on aina ollut musiikkisoftien suunnan näyttäjä. Uusimman version myötä Pro Tools ottaa valtavan harppauksen kohti tulevaisuutta. Sen ydin ei ole niinkään teknisissä yksityiskohdissa vaan ihmisissä ja yhteisöissä. Sen avulla voit kerätä ympärillesi maailmanlaajuisen muusikkoryhmän, joka työstää samaa pilvessä sijaitsevaa projektia!

Avid-pilvipalvelun ansiosta voit ottaa koko maailman mukaan projektiisi! Tee sävellys itse, teetä sovitus ystävälläsi New Yourkissa, soitata kitaraosuudet Lontoolaisella sessiokitaristilla ja pyydä parasta ystävääsi laulamaan vokaalit! Pilvipalvelu myös takaa sen, ettet itse ole sidottu omaan studioosi, vaan pääset käsiksi projekteihisi missä vain.

Avid Marketplace on virtuaalinen paikka, jossa maailman musiikkiammattilaiset kohtaavat projektien jakamisen, yhteistyön ja myös musiikin myymisen merkeissä. Se on enemmän kuin perinteiset sosiaaliset musiikkisivustot, joilla muusikot julkaisevat teoksiaan. Avid Marketplace on luovien ihmisten kokoontumispaikka, jossa ideat, projektit ja työtarjoukset liikkuvat valon nopeudella muusikolta toiselle ympäri maailmaa.

  • Perpertual lisenssi sisältäen 12kk tuotetuen sekä päivitykset
  • Jopa 32 I/O, 128 audioraitaa sekä myöskin 512 MIDI-ja instrumenttiraitaa
  • Rajaton määrä signaalireittejä
  • Sisältää yli 60 virtuaali-instrumenttiä ja efektiä mukaan lukien System5 ”channel strip:in” (EQ, Compressor / Limiter, Expander / Gate)
  • AVID-pilvipalvelu 1GB asti
  • Lukematon määrä uniikkeja AVID-ominaisuuksia, kuten Offline Bounce, Automatic Delay Compensation, Multitrack Beat Detective, Elastic Time and Pitch, Clip Gain, Real-Time Fades, Enhanced Channel Metering ja Gain Reduction Display jne.
  • ASIO ja Core Audio – tuki
  • Tuettu plugin-formaatti: AAX Native

Lähetämme lautaustuotteen sähköpostiisi, kun olet ostanut tämän tuotteen. Toimitusaika yleisimmin 24h kuluessa.