Tuotenumero 1065533

Hercules GSP38WBK-PLUS Wallmount Hanger

Seinäkiinnike kielisoittimille. Lyhyt varsi automaattisesti lukittuvalla Auto Grip-kannattimella. Puinen kiinnitysosa. Ruuvikiinnitys. Musta.

€18,90/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

Hercules GSP38WBK-PLUS Hanger

HERCULES GSP38WBK PLUS seinäkiinnike soveltuu eri mallisille kitaroille ja bassoille kääntyvän Auto Grip-kannattimen ansiosta. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla (mukana myyntipakkauksessa). Varustettu tyylikkäällä puisella kiinnityslevyllä.

H301 N.I.N.A

N.I.N.A (Narrow Instrument Neck Adjustment) on adapteri, jolla lisäät vaivattomasti Hercules Auto-Grip-pidikkeiden paksuutta instrumentin ripustuskohdasta. N.I.N.A:n ansiosta Hercules-pidikkeet sopivat myös kapeakaulaisille soittimille, joiden kaulan minimileveys on 28mm/1,10” (esim. banjot ja mandoliinit).

 

Tekniset tiedot:

Kannattimen pituus: 105mm
Maksimikuorma: 7Kg
Muuta: Mukana kiinnitysruuvit
Malli: GSP38WBK-PLUS

 

Hercules stands

Jokainen Hercules-teline symboloi ratkaisua johonkin. Nämä modernit telineet tarjoavat instrumenteillesi niiden ansaitseman lepotauon. Uraauurtava kehitystyö, hienostuneet rakenneratkaisut ja modernit ominaisuudet ovat yrityksen kolme toimintaa ohjaavaa pääperiaatetta. Nämä periaatteet ohjaavat yrityksen toimintaa maailmanlaajuisesti olipa sitten kyse kehitystyöstä, markkinoinnista tai myynnistä. Kenen käsiin luotat instrumenttisi lavalla, studiossa tai kotonasi? Valitse HERCULES - se symboloi luottamusta.