Tuotenumero 1063860

Boss Katana Artist MkII

Katana-Artist MkII on Katana-ykkösmallin uusi, päivitetty versio. Viiden vahvistintyypin uudet variaatiot tuplaavat soundivaihtoehtosi ja efektikategorioita on nyt viisi kolmen sijaan. Etupaneelin kolmiasentoisella Contour-kytkimellä, kolmen muokattavan käyrän Global EQ:lla sekä voimakkuudeltaan säädettävällä Solo boostilla saat vieläkin paremmin soundin kohdalleen. Uuden dual amp -toiminnallisuuden ansiosta saat helposti kytkettyä ja ohjattua kaksi Katana Artist MkII:a yhteen - saat aikaan massiivisia, ultraleveitä soundeja.

€749,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Tiedustele toimitusaikaa

 • Ammattiluokan 100 wattinen combo-vahvistin, parannettu soundi sekä monipuoliset toiminnot
 • 12" custom Waza-kaiutin tuottaa klassisen brittiläisen stack-kaiuttimen soinnin ja vasteen paremmalla tehonkestolla
 • Tube Logic-suunnittelumetodi tuottaa luokkaansa suuremman tehon, ensiluokkaisen potkun sekä leikkaavan preesensin
 • Tehokas analoginen AB-luokan pääteosa tuottaa autenttisen soinnin sekä erittäin musikaalisen vasteen
 • Erittäin tukeva kotelo sekä puoliavoin takaosa tuottavat tiukan, suuntaavan soundin, jossa on reilusti alapäätä
 • Viisi vahvistinprofiilia sekä viisi variaatiota. Booster-, Mod-, FX-, Delay- ja Reverb-osat, joissa kolme variaatiota kussakin
 • Kolmiasentoinen Contour yleissoinnin säätöön sekä kolmen asetuksen Global EQ -kytkin (muokattavissa BOSS Tone Studio-ohjelmassa)
 • Kytkettävä Solo-toiminto tasonsäädöllä
 • Integroidut GA-FC:llä ohjattavat dual amp -laajennustoiminnot true stereoefekteineen
 • Päivitetty BOSS Tone Studio -editoriohjelma, yli 60 BOSS -efektiä soundien muokkaukseen; uusia toimintoja mm. pre ja post EQ:t, erilliset Pedal FX:t ja muut
 • Sarjassa/rinnan efektilooppi, liitäntä ulkoisille kaiuttimille sekä päätevahvistimen tuloliitin etuasteille, mallintajia ja multiefektejä varten
 • Kahdeksan Tone Setting -muistipaikkaa kaikkien vahvistimen ja efektien asetusten tallennukseen ja käyttöönottoon
 • Power Control lujaa soivaan sointiin ja dynaamiseen vasteeseen pienillä äänenvoimakkuuksilla
 • Mikitetyn kaiuttimen emulaatio linja-, USB- ja phones/recording-lähdöistä, kolme Air Feel -asetusta BOSS Tone Studiosta
 • Ulkoinen ohjaus GA-FC-jalkaohjaimella, jalkakytkimillä, ohjauspedaalilla sekä MIDI:llä

Parannettu soundi huippusoittajille

Edeltäjänsä tavoin Katana Artist MkII:ssa on erityistoimintoja soundeistaan tarkalle soittajalle. BOSS:in oma Waza-kaiutin antaa käyttöösi täydellisen rock-soundin, kotelon leveä etuseinä sekä puoliavoin takaosa tuottavat tiukan, tanakan soundin, jossa on riittävästi alakertaa sekä leveä keskialue. Lisäksi jokainen Katana-Artist MkII:n vahvistinprofiili on optimoitu tuottamaan paras vaste juuri tällä kaiuttimella ja kotelolla.

Waza-kaiutin: Legendaarinen sointi, moderni teho

Katana-Artist MkII:n tehokkaan soundin ytimessä on sen 12" Waza-kaiutin. Tämä BOSS:in kehittämä kaiutin tuottaa 1960-luvun brittiläisen 25-wattisen stack-kaiuttimen laajan dynaamisen vasteen, tasaisen keskialueen sekä rikkaat harmoniset. Alkuperäisten kaiuttimien perinpohjaisen analyysin kautta ja tarkalla magneettien, kartiomateriaalin ja muiden elementtien valinnalla saatiin Waza-kaiutin toisintamaan koko legendaarisen kaiuttimen mojo ja samalla nostettua tehonkesto 100 wattiin.

Vahvistinprofiilien ja efektien laajennukset

Katana-Artist MkII:ssa on samat ydinpäivitykset kuin Katana MkII -vahvistimissa. Jokaisesta viidestä vahvistinprofiilista on nyt variaatiot, käytössäsi on siis 10 eri sointivaihtoehtoa. Viiden samanaikaisen efektikategorian ansiosta käytössäsi on massiivisen pedaalilaudan soundinmuokkausteho suoraan vahvistimessasi. Kun kytket mukaan BOSS Tone Studion, saat halutessasi sukellettua vielä paljon syvemmälle - kustomoi lohkoja käyttäen yli 60:a erilaista efektityyppiä, muuta järjestystä neljällä eri ketjutuksella ja tee paljon muuta.

Monipuoliset työkalut soundinmuokkaukseen

Etupaneelissa tarjolla on muutama vain Katana-Artist MkII:sta löytyvä ominaisuus. Kolmiasentoisella Contour-kytkimellä saat muokattua vahvistimien soinnin ydintä ja kolmella valittavalla Global EQ-asetuksella (muokattavissa BOSS Tone Studiossa) saat kätevästi hienoviritettyä yleissoundia eri kitaroille ja tyyleille. Jalkaohjattava, vahvistimen jälkeen tuleva Solo boost -toiminto on myös käytössäsi, sen säätö löytyy kätevästi suoraan paneelista.

Integroitu tuki kahdelle vahvistimelle

Tehokkaat laajennusominaisuudet tekevät kahden Katana-Artist MkII:n yhteiskäytön helpoksi. Dual Link -toiminnon avulla saat tehtyä omat asetukset kummallekin vahvistimelle ja sen jälkeen ohjattua niitä yhdellä GA-FC-jalkaohjaimella. Saat yhdistettyä puhtaita ja särösoundeja, rakennettua suora/efektoitu-yhdistelmiä ja muuta. Stereo Expand -toiminnolla saat käytettyä toista vahvistinta masterina toisen seuratessa sitä, stereoefektit kuten chorus, viive ja kaiku kuuluvat kummastakin vahvistimesta ja tuloksena on laaja, kattava äänikenttä.

Täyttä soundia joka kerta

BOSS:in Tube Logic -teknologian avulla Katana-Artist MkII tuottaa putkivahvistimien autenttisia lähtösäröpiirteitä, joiden myötä soundi ja tuntuma muuttuu sitä rikkaammiksi ja dynaamisemmiksi, mitä enemmän lisäät äänenvoimakkuutta. Mutta toisin kuin klassisessa putkivahvistimessa, tämän vahvistimen Power Control -säätimellä sweet spot löytyy helposti ilman, että saat potkut keikalta tai lennät ulos talosta. Käännä kokonaisäänenvoimakkuutta pienemmälle tarpeen mukaan ja nauti inspiroivasta, lujaa soivan vahvistimen soundista missä tahansa soitatkin.

Suosikkiasetukset käyttöön yhdellä näppäimellä

Vahvistimen Tone Setting -muisteihin saat tallennettua suosikkiprofiileja ja efektiasetuksia nopeita vaihtoja silmällä pitäen. Kun olet valinnut soundin paneelista, tallenna se haluttuun muistipaikkaan pitämällä näppäintä alhaalla. Käytössäsi on kahdeksan Tone Settings -muistipaikkaa (kaksi neljän pankkia), jotka ovat nopeasti valittavissa suoraan paneelista. Ja keikalla, kun kädet ovat varatut, voit käyttää erillisiä jalkakytkimiä tai GA-FC-jalkaohjainta.

Miksausvalmiita soundeja suoraan vahvistimesta

Linja-, USB- ja kuuloke/äänityslähdöissä on mikitetyn kaiuttimen simulaatio, näin voit lähettää miksausvalmista ääntä vahvistimesta PA:han, audio-ohjelmaan tai kuulokkeisiin. Suoraa soundia saadaan muovailtua kolmella eri BOSS Tone Studiosta löytyvällä Air Feel -asetuksella. Kaksikanavaisen USB-audion ansiosta voit äänittää Katanan monien modulaatio-, EQ-, viive- ja kaikuefektien läpi stereona.

Kompakti keikkaohjain

Lisävaruste GA-FC-jalkaohjain on täydellinen kumppani Katana-Artist MkII:lle - se kytkeytyy yhdellä kaapelilla, ei tarvitse erillistä virtaa ja vie minimaalisesti tilaa. Kuudella jalkakytkimellä saat valittua Tone Settings -muistipaikkoja ja kytkettyä viittä efektiosaa päälle/pois. GA-FC:hen saadaan kytkettyä myös erillisiä jalkakytkimiä ja ohjauspedaaleja, perusasetuksissa on asetukset tap tempolle, pankkien valinnalle, äänenvoimakkuuden ohjaukselle ja Pedal FX:ille. Asetuksia saadaan muokattua BOSS Tone Studiolla, mukaan lukien jopa kolmen parametrin ohjaus pedaalilla.

BOSS Tone Studion uudet ominaisuudet

BOSS Tone Studio on myös kehittynyt Katana MkII -vahvistimien ohella. Käyttöliittymä on päivitetty uusilla grafiikoilla ja useita parametrejä on siirretty päänäyttöön. Mukana on myös oma Pedal FX -kategoria, jossa on helpompi asettaa wah- ja pedal bend -efektejä kytketylle ohjauspedaalille. Ja jos Sinulla on aiemmin ollut Katana, saat luettua sen patchit ja käytettyä niitä Katana-Artist MkII:ssa.