Tuotenumero 1059150

VOX VX50-GTV Electric Guitar Combo Amplifie

Kompakti ja kevyt 50W combo varustettuna Nutube-putkella.

€266,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

VOX VX50-GTV

VX50 GTV on uuden ajan mallintava kitaracombo, joka on varustettu VOXin käänteentekevällä Nutube-vahvistinputkella. Tämä keikkavalmis combo soi komeasti myös tilanteissa, jolloin ei tarvita suurta ääneenvoimakkuutta. Toimii mihin tahansa musiikkityyliin.

Patentoitu VET (Virtual Element Technology) -mallinnus tuottaa realistiset soundit vahvistintyypistä riippumatta. Olipa sitten kyseessä AC30-, Boutique-, tai vaikkapa Modern High Gain, tästä löydät kullekin musiikkityylille laadukkaan vahvistinmallinnuksen. LINE-tila mahdollistaa myös akustisen kitaran kytkemisen.

VX50-GTV on varustettu kahdeksalla eri efektityypillä, joita voit vapaasti yhdistellä, esim modulation+delay/reverb. Combossa on myös Tap Tempo-toiminto esim. delay-efektin säätämiseksi haluttuun tempoon. Kiitetty ja käänteentekevä Nutube-putkiteknologia tuottaa lämpimän putkisoundin, mutta on huoltovapaampi kuin perinteinen putkiteknologia.

VX50 GTV:ssä on sisäänrakennettu USB audio-äänikorttitoiminto, jonka avulla tallennat kitararaitasi suoraan vahvistimesta tietokoneelle. Tone Room editor/librarian-ohjelmisto tukee VX50 GTV-vahvistinta. Tämän ohjelmiston avulla voit muokata/tallentaa soundeja. Yhteensopivat käyttöliittymät ovat Mac/Windows, iOS/Android. Sisäänrakennettu viritysmittari on yksi monista VX50-GTV:n hyödyllisistä toiminnoista. AUX-sisääntulo mahdollistaa esim älypuhelimen kytkemisen, kaiutinemuloitu kuuloke/linjalähtö on kätevä esim. kotisoitossa. VX50-GTV on varustettu myös Manual-mode-toiminnolla, jolloin valitaan laitteen säätimillä nopeasti haluttu soundiyhdistelmä, ilman ylimääräisiä näpyttelyjä.

Erikseen myytävä jalkakytkin (Vox VFS-5) mahdollistaa tallennettujen soundiyhdistelmien vaihdon.

 

Tekniset tiedot:

Vahvistinmallinnukset: 11
Efektit: Kahdeksan
Tehdasmuistipaikat: 11
Käyttäjän muistipaikat: Kaksi (VFS5:n kanssa yhteensä kahdeksan)
Liitännät: Instrumenttitulo, kuulokelähtö, AUX IN, liitäntä jalkakytkimelle, USB-B
Vahvistinputki: Nutube 6P1
Teho: 50 W RMS @4 ohms
Elementti: VX50GTV: 8" 4 ohms
Mitat: 354 mm x 208 mm x 313 mm
Paino: 4.1 kg
Muuta: Mukana virtalähde ja JamVOX III-latauskortti
Lisävarusteet: VOX VFS2- tai VOX VFS5 jalkakytkin*

*Myydään erikseen

VOX

Vox ei oikeastaan tarvitse tarkempaa esittelyä. AC30-mallia alettiin valmistaa jo 1958 ja siitä on tullut ehkä maailman tunnetuin combovahvistin. The Beatles sai ensimmäiset AC30-vahvistimensa 1962 ja he käyttivät tätä mallia koko uransa ajan. Brian May on ollut uskollinen Voxille vuodesta 1972, U2:n The Edge ja Lenny Kravitz ovat vannoutuneita Vox-kitaristeja. Uudempia bändejä, joilla on Vox osana backlineaan on mm. Foo Figthers, joka luottaa konserttikiertueillaan AC Hand Wired-malleihin.