Tuotenumero 1056157

Roland TR-8S Rhythm Performer

Kuuluisimmista ja vaikutusvaltaisimmista koskaan tehdyistä rumpukoneista syntynyt TR-8S yhdistää Roland- perinteen ja modernien tuotantotekniikkojen sekä ammattimaisen soundien rakentamisen parhaat puolet.

€733,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tulos? Edistynyt, keikkailuun viritetty instrumentti vailla vertaa. Rakenna unelmasettisi kaikkien aikojen ikonisimmista rumpusoundeista sekä valtavan kirjastomme parhaista paloista - tai käytä omia samplejasi. Naputa, viritä ja säädä ohjaimilla ja säätimillä, jotka saavat tuotantosi patternit liikkumaan ja elämään. Ja miksi pitää tällaista perkussiovoimaa kahlittuna studioon?

TR-8S:ään on valmiiksi ladattu laajin, autenttisin saatavilla oleva kokoelma TR-rumpukoneita. Tehokas uusi prosessori antaa seuraavan sukupolven ACB-malleille kokonaan uuden detaljien ja nyanssien tason, näin saat tuon klassisen Roland-boomin, snapin ja sizzlen. Ja nyt saat mukaan sekä valmiita että omia sampleja ja voit rakentaa ainutlaatuisia hybridi- ja kerrostettuja settejä. Saat ehostettua niitä erikoistuneilla efekteillä, jotka antavat ammattitason viimeistelyn TR-soundeihin.

Transistorirytmit

TR-8S:ssä on jokainen soundi halutuimmista TR-rumpukoneista yksityiskohtaisin 808-, 606-, 909-, 707- ja 727-piirimallinnuksin sekä useita modifioituja versioita. Nämä eivät ole sinnepäin soivia samplesettejä tai pelkkiä TR-rumpusoundien tallenteita. Jokainen kone on yksityiskohtainen, piirejään myöten mallinnettu versio, joka soi ja käyttäytyy täsmälleen alkuperäisen laitteen tavoin. Kaikki nämä soundit ovat Sinun, sormenpäissäsi ja valmiina käytettäväksi omissa tuotannoissasi ja keikoillasi.

ACB kohtaa samplet

Tämän päivän rytmiraidat edellyttävät monipuolista soundikattausta ja tuotantotekniikkoja, on yhä vaikeampaa kuulostaa aidosti omaperäiseltä. On selvää, että autenttiset TR-soundit ovat elintärkeitä rumpuraitojen tuottamisessa, mutta soundien miksaaminen ja kerrostaminen on kuitenkin se tapa, jolla modernien tyylien kirjo ja oman persoonallisen soundin kehittämisen potentiaali aukeaa. Käytä laajan preset-valikoiman sampleja tai käytä omia mono- tai stereosampleja SD-korttipaikasta. Voit muokata sampleja perusteitaan myöten TR-soundien tavoin välittömillä ja monipuolisilla ohjaimillä. Säädä sointiaikaa sekä viritystä ja muuta samplen alkupistettä, nopeutta ja suuntaa. Saat rakennettua settejä kokonaan sampleista tai yhdisteltyä niitä TR-soundeihin; saat tehtyä huomiota vaativia, genre-rajoja ylittäviä soundeja.

Drumaattisia efektejä

Oikeat efektit saavat syvyydellään ja avaruudellaan rumpuosuuden erottumaan. Olipa kyseessä sitten viiveestä kantti-iskussa, säröstä bassarissa, filttereistä tomeissa ja symbaaleissa tai vain juuri oikeasta kaiun määrästä valituissa instrumenteissa, TR-8S:ssä on perkussioille tarkoitettuja efektejä, jotka soivat juuri oikein. Master FX-säätimen lisäksi jokaisessa kanavassa on muokattava CTRL-säädin, jolla saat kaiken tämän äänenmuokkaustehon helposti ulottuvillesi. Bassarin atakki, virvelin napsu, phaserin määrä, särön määrä - mitä parametria Sinun tarvitseekaan muuttaa suoraan ja nopeasti - voidaan asettaa CTRL- tai Master FX-säätimelle ja tallentaa setin mukana. Sekä Instrument- että Master Effects-valinnat ja niiden tarkat asetukset myös tallennetaan jokaisen setin mukana, näin tuotantosi ovat aina valmiita myös keikalle.

Nopea, joustava ja hauska

Saat ohjelmoitua 16 TR-REC-näppäimellä tai käytettyä lyöntivoimakkuuden aistivia performance padeja, joilla voit ohjelmoinnin lisäksi soittaa livenä. Ja voit liikkua saumattomasti soiton ja editoinnin välillä - muotoillen rumpuosuuksia flown kertaakaan keskeytymättä. Rakenna hienosyisiä komppeja ja yksityiskohtaisia fillejä käyttäen lyöntivoimakkuuksia, flameja sekä pituudeltaan säädettäviä askelia moderneihin purskeisiin ja paisutuksiin. Kokeile epätavallisia polyrytmejä ja kompleksisia tahtilajeja säätämällä pituutta ts. jokaisen rumpuosuuden ”last step”-parametria.