Tuotenumero 1068391

ARP 2600-M Analog Synth Module

Ikoninen ARP 2600 minikoossa laadusta tinkimättä.

€1733,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

ARP 2600:n voidaan sanoa olevan kaikkien aikojen ikonisin ja tunnistettavin syntetisaattori. Se on soinut lukemattomilla levyillä, filmimusiikissa, TV- ja pelisoundtrackeilla 70-luvusta tähän päivään.

Uusi ARP 2600 M tarjoilee tätä klassikkosoundia kompaktimmassa muodossa muutamalla erittäin tervetulleella lisäominaisuudella höystettynä.

Uudelleensyntynyt legenda

Kun ARP 2600 FS julkaistiin tammikuussa 2020, ne myytiin loppuun alta aikayksikön kiitos sen pieteetin, jolla sen luomiseen oli suhtauduttu.

ARP 2600 M on kooltaan n. 60% alkuperäisestä, joten se on kevyempi ja kulkee mukana kätevämmin ja istahtaa lisäksi helpommin studioon. Lisäksi se on tehty samoista korkealaatuisista virtapiireistä ja komponenteista kuin ARP 2600 FS.

Suunniteltu ja valmistettu Japanissa

ARP 2600 M:t valmistetaan Japanissa FS:stä tuttua korkeaa laatustandardia noudattaen.

Laitteen jousikaiku on suunniteltu uudelleen laitteen pienempää runkoa silmällä pitäen kuitenkaan soinnista tinkimättä.

Mukana tulee myös kätevä kuljetuscase, jossa on tilaa myös pienille lisälaitteille kontrollereista Volca-sarjan laitteisiin.

Ehdoton lisä joka studioon

Ei ole sattumaa, että ARP 2600 on ollut haviteltu soitin syntmästään tähän päivään asti.

ARP 2600 M on kokonainen äänisuunnittelustudio. Se yhdistää modulaarimaailman vapaat reititysmahdollisuudet ja soittimen välittömyyden. Konepellin alla on koko liuta oskillaattoreita, envelopeja, filtteri ja vahvistin – siis kaikki analogisynteesin rakennuspalikat. Näiden lisäksi mukana on myös jousikaikutankki ja sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka voi myös mikittää bändisoitinpuolelta tuttuun tapaan. Synteettistä puolta höystää vielä ring modulaattori, lag- ja jänniteprosessorit, envelope follower, audioetuaste, kello-ohjattava kytkin, kohinalähde, sample and hold moduuli, signaali-inverttereitä sekä aux mikseri.

Uudet ominaisuudet ja toiminnot

Uudessa ARP 2600 M:ssä on koko liuta uusia ominaisuuksia käyttömukavuuden lisäämiseksi:

  • Plug and play: Soitinta voi soittaa liittämällä minkä tahansa class compliant MIDI kontrollerin, kuten Korg microKeyn, nanokeyn tai SQ-64:n ARP 2600 M:n USB portteihin (USB-A and USB-B)!
  • Uusi koko: Pienempi koko helpottaa patchin visuaalista hahmoittamista ja patch kaapeleiden ei tarvitse olla ylettömän pitkiä
  • Molemmat alkuperäisen ARP 2600:n filtterityypitmalli 4012, malli 4072
  • DIN MIDI IN
  • Pitch-bend, modulation ja portamento ON/OFF ovat ohjattavissa MIDI CC käskyillä (USB/DIN MIDI)
  • Normalisoitu jännite: ADSR:n aktivointiin S/H GATE JACK:in kautta tarvittavan sisääntulevan trigger signaalin jännitetaso on laskettu 10V:stä 5V:hen, joka helpottaa huomattavasti laitteen käyttöä eurorack moduuleiden ja Volca-sarjan laitteiden kanssa.
  • Paremmin kalibroidut attack ja release ajat
  • L/R Stereo ulostulojakit (alkuperäisten XLR:ien sijaan)
  • Sisäiset kaiuttimet menevät automaattisesti pois päältä kuulokkeita käytettäessä
  • Paremmat liu’ut

Ikonisen syntetisaattorin uudelleensyntymän kunniaksi rajallinen määrä soittimia toimitetaan erikoisvärisen kuljetuscasen ja Korg microKEY2 37 MIDI-kontrollerin kanssa.