Tuotenumero 1063425

sE Electronics 4400a

Klassinen eurooppalaistyylinen kondensaattorimikrofoni: Neljä eri suuntakuviota, vintage-henkinen messinkikapseli, kaksi bassoleikkuria ja kaksiasentoinen vaimennuskytkin.

€509,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

sE Electronics SE4400

sE4400a on monipuolinen kondensaattorimikrofoni, jonka voit laittaa käytännössä minkä tahansa äänilähteen eteen ja se kuulostaa upealta. Monet nimekkäät kondensaattorimikrofonit eivät usein enää ole sitä mitä ne ennen olivat. Kapselien suunnittelu on muuttunut ajan myötä, kondensaattorit ovat ehkä kuivuneet ja metallikytkimet on korvattu muovisilla kytkimillä sekä LED-valoilla. sE4400a:n sävyjen monipuolisuus on käytännössä vertaansa vailla, ilman vanhojen mikrofonien heikkouksia.

Kuten maailman parhaat soittimet, jokainen sE:n mikrofonikapseli on valmistettu käsityönä ja viritetty sE:n omassa Shanghain tehtaassa. Tarkoin valikoidut laatukomponentit tuottavat luonnollisen ja huippuluokan äänenlaadun.

Mikrofonissa on ainutlaatuinen ja heijastamaton pinta, joka on ihanteellinen live-esiintymisiin, teatteriin ja televisioon.

 

Tekniset tiedot:

Kapseli: Käsintehty kondensaattori
Suuntakuvio: Kardioidi, hyperkardioidi, pallo, kahdeksikko
Taajuusvaste: 20Hz-20kHz
Elektronin impedanssi: 50 Ohms
Max SPL: 122/132/142 dB (0/-10/-20 dB pad) (0.5% THD @ 1kHz)
Bassoleikkuri: 40/80Hz, 6dB/Oct, kytkimellä
Vaimennuskytkin: -10/-20dB, kytkimellä
Paino: 290g

 

sE Electronics

Vuonna 2000 perustettu sE Electronics on nopeasti kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi valmistajaksi. Tuotemerkin takaa löytyy joukku innokkaita, luovia ja asialleen täysin omistautuneita ihmisiä ympäri maailman, neljässä kaupungissa kolmella mantereella.