Tuotenumero 1066373

Vic Firth 7A Hickory Value Pack

Neljä paria suosituimpia American Classic-kapuloita kolmen hinnalla!

€45,00/pak
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

Vic Firth 7A Hickory Value Pack

Hienostuneen tasapainoinen American Classic® 7A-rumpukapula pisaran muotoisella nupilla. Toimii hienosti kevyessä jazz- ja yhtyesoitossa, jossa nopeus ja herkkyys ovat valttia. Säästöpakkaus – 4 paria 3:n hinnalla!

American Classic® sarjassa perinteet yhdistyvät Vic Firthin laatuun. Classic-sarjan kapulat tehdään valikoidusta hikkorista — tiivisrakenteinen puulaatu on lujaa ja jäykkää tuottaen tarkan, täsmällisen soinnin. Hikkoripuu sietää hyvin myös iskuja, joten kapulat kestävät käytössä. Nupin tyviosan jyrkkä leikkaus tuottaa herkän vasteen symbaaleihin.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Hikkori
Halkaisija: .054" /1,37cm
Pituus: 15,5” / 39,37cm
Taper: Medium
Nuppi: Teardop
Viimeistely: Lakkaus

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.