Tuotenumero 1070697

Roland Cloud XV-5080

PCM-syntikoiden patriarkka XV-5080 on ääriään myöten täynnä lähes kaikkia kuviteltavissa olevia instrumentteja. Valtava efektivalikoima ja lähes 900 huolellisesti rakennettua presettiä tekevät XV-5080-plugarilla tuottamisen vielä alkuperäistä nopeammaksi ja joustavammaksi, tyylistä tai genrestä riippumatta.

€144,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Lataa nyt

REMIX Bundle sisältää kolme ainutlaatuista ja tehokasta prosessoria, jotka taatusti vievät jalat alta Roland XV-5080 julkaistiin vuonna 2000 ja sen jalanjälki oli suuri. Vuosia nimikkeellä “Rolandin paras soundimoduli” kuvattu XV-5080 mahtaili valtavalla PCM-pohjaisella multitimbraalilla syntikkateholla, monipuolisella modulaatiolla, ammattitason DSP-efektien valikoimalla sekä yhteensopivuudella suositun SRX Expansion Board-sarjan kanssa. Yli 900 presetin kirjasto tekee XV-5080 Software Synthesizeristä nopean työkalun sävellykseen ja joustavaan genrestä toiseen siirtymiseen. Bassopainotteisesta groovesta retropelien soundien kautta sinfonisiin mestariteoksiin; tämän instrumentin rajana on vain oma mielikuvituksesi. Mukana on myös joukko moderneja lisiä, joita ei alkuperäisessä ollut.

  • Edit-ikkuna, jossa omat Structure-, TVF-, TVA- ja muiden parametrien näkymät
  • Roland SYSTEM-8:n kaltaiset hardware-syntikat voidaan asettaa ohjaamaan XV-5080:n parametreja ja näin saada työnkulusta helppoa ja intuitiivista