Tuotenumero 1035408

Softube Summit Audio Grand Channel

Grand Channel yhdistää <strong>Summit Audion EQF-100-ekvalisaattorin lämpimän soundin ja musikaaliset äänenmuokkausominaisuudet TLA-100A-kompressorin sävykkääseen sointiin ja äärimmäisen helppoon käytettävyyteen. Molempien laitteiden yhdistäminen samaan plug-iniin tekee säätämisestä tarkoituksenmukaisen sujuvaa, sillä usein ekvalisaattorin asetusten muuttaminen vaatii kompressorin säätämistä uudelleen ja päinvastoin. Oletusarvoisesti ekvalisaattori on signaalipolulla ensimmäisenä ja kompressori sen perässä, mutta voit muuttaa tätä järjestystä helposti yhdellä kytkimellä.

€289,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Toimitusaika 24h sisällä

Kun EQF-100 ja TLA-100 alunperin suunniteltiin, Summit Audio piti huolen siitä, että niihin poimitaan perinteisen putkitekniikan hienoimmat puolet ja että toteutus todella kestää ajan haasteet. Tulos oli loistava ja nyt tuota Summit Audion suurenmoisuutta pääsee maistelemaan myös digitaalisessa muodossa – nappaat vain Grand Channelin kehiin. TLA-100:n perinteisiin toimintoihin on tehty myös muutama nykyaikainen lisäys: plug-in tarjoaa mahdollisuuden rinnakkaiskompressioon ja se on lisäksi varustettu Saturation Control -säädöllä, sekä joko tulosignaaliin tai sivuketjun ohjaussignaaliin kohdistuvalla Low Cut - bassoleikkurilla.

  • Joustava, helppokäyttöinen ja soinneiltaan todella laaja-alainen
  • Kummankin lohkon voi kytkeä itsenäisesti päälle tai pois käytöstä prosessoritehon säästämiseksi
  • Ekvalisaattorin ja kompressorin keskinäistä järjestystä voi vaihtaa yhdellä kytkimellä
  • Joka ainoa komponentti on tarkoin mallinnettu
  • Plug-in käyttäytyy äärimmäisen tarkasti analogisen laitteen tavoin niin taajusvasteen, vaiheistuksen, säröytymisen, attack- ja release-säätöjen yms. suhteen
  • Yhteensopiva Console1-ohjaimen kanssa