Tuotenumero 1080688

Mackie HM-800

Mackie HM-800 - monipuolinen 8-kanavainen kuulokevahvistin 16 kuulokeparille

€239,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Tilapäisesti loppu

Olipa hakusessa kotistudion kuulokekuuntelu, soittajien monitorointi, yhtyetreenit kuulokkeilla tai ystävien yhteinen ilta kuulokemusiikin parissa, Mackien HM-sarjasta löytyy joka tilanteeseen sopiva, kestävä ja hyväsoundinen aktiivivaihtoehto.

Analoginen, hyväsoundinen Mackie HM-800 tarjoaa mahdollisuuden ohjata 2 eri päätuloa 8 ryhmäksi, yhteensä 16 kuulokeparille. Joka ryhmää voidaan kuunnella niin stereona kuin monona. Mackie HM-800 sopii mainiosti niin pienempiin kuin suurempiinkin studioihin, kokoontumistiloihin, ohjelmatuotantoon tai vaikka yhtyetreeneihin.

Yhden 19" räkkiunitin kokoinen, lujatekoinen ja selkeä Mackie HM-800 tarjoaa analogisen ja dynamiikaltaan laajan vaihtoehdon eri tilanteisiin. Stereotulot ja pää-stereolähdöt on toteutettu 6,3mm jakeilla, lisäksi laitteessa on mikserien aux-lähdöillä rakennettua monitorointia silmälläpitäen 8 itsenäistä AUX-tuloa, joihin kytkeytyminen katkaisee päätulojen signaalit. Lähtöjä on kaksin kappalein, esimerkiksi useampien kuulokevahvistinten ketjuttamiseen.

Jokaiselle kahdeksasta ryhmästä on oma voimakkuudensäätönsä. Äänentaso näkyy kertavilkaisulla 7-segmenttisistä LED-mittareista, joita on sekä joka ryhmälle että kokonaistasolle. Kokonaistasolle on oma voimakkuuden säädin.

Kuten muutkin Mackien laitteet, myös HM-800 on rakenteeltaan "luja kuin tankki" ja kestää käyttöä.

  • Aktiivikuulokevahvistin 16 kuulokeparille
  • 8 ryhmää, joista jokaiseen voi liittää 2 kuulokeparia 6,3mm liittimin
  • Kahdet L+R stereotulot ja kahdet L+R stereolähdöt 6,3mm liittimin
  • Jokaiselle 8 ryhmästä oma AUX-tulo, joka vaimentaa molemmat päätulot
  • Ryhmäkohtainen stereo/monokuuntelun valinta
  • Joka kanavalle + master-tasolle oma 7-segmenttinen LED-mittarointi
  • Jämerä Built-Like-A-Tank™ -rakenne