Kronos-series

0 tuotetta

Näytä kaikki KORG

Korgin uuden sukupolven työasemasyntetisaattorit ovat saaneet nimityksen “game changer". Korg on ladannut uusimpiin Kronos-malleihin vielä hieman "lisää kaikkea", mitä työasemalta voi odottaa. Tarjolla on 9 eri synteesimoottoria, jotka kaikki ovat ainutlaatuisia toiminnoiltaan ja äänellisiltä ominaisuuksiltaan. Pääset välittömästi käsiksi ehdottomasti parhaimpaan kuviteltavissa olevaan flyygelisoundiin, jossa ei ole ainoatakaan looppia, mutta hienoja yksityiskohtia kuten Damper Resonance, Damper Noise, Mechanical Noise, Note Release, String Resonance, Una Corda sekä kaikkiaan 12 eri kosketusvoiman tasoa. Upeat jousi- ja brass-soundit luetaan suoraan sisäiseltä SSD-levyltä Korgin uuden VMT-teknologian avulla ja analogiset monsterit, kuten AL-1, MS20EX ja PolysixEX, ovat täällä yhdessä aaltomuotoja käsittelevän VPM-moottori MOD-7n kanssa. MOD-7 tukee myös FM-synteesiä, joten voit jopa ladata ja soittaa vanhoja FM-soundejasi. Lisäksi tarjolla on mallinnettuja urkuja, Wave Sequencing, Physical modeling, eikä vähäisimpänä hieno Karma-teknologia.

Kaiken tämän lisäksi Kronos on varustettu uudella MDS (Multi-Dimensional Synthesis)-teknologialla, joka eliminoi siirtymän kahden erillisen samplen välillä yhdeksi soundiksi sekä Smooth Sound Transition, jonka ansiosta voit vaihtaa soundista toiseen ilman että aiempi soundi katkeaa tai muuttaa luonnettaan. Ja tietysti Kronoksessa on sampleri omia sounditallenteitasi varten sekä 16-raitainen MIDI-sekvensseri ja 16 raitainen audiotallennin.

Kronos on valittavissa 61-äänisellä semipanotetulla koskettimistolla tai Korgin hienoimmalla vasarapainotetulla koskettimistolla 73- tai 88-äänisenä versiona. Edellä kerrottu on vain pieni otos hienoista ominaisuuksista ja mielikuvituksellisen dynaamisesta äänimaailmasta, jonka Kronos tarjoaa. Lue lisää uusista pelisäännöistä verkkosivulta www.korg.com/kronosx. Verkkokaupassa www.korg.com/kronosSoundLibraries löydät massoittain uusia fantastisia soundeja Kronosiin.