Tuotenumero 1078755

sE Electronics DCM6 DynaCaster Microphone

DCM6 on vankka studiomikrofoni laulajille, podcastereille ja soittajille

€166,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

sE Electronics DCM6 Dynacaster

DCM6 on viimeisin lisäys Dynacaster-perheeseen. Se on käänteentekevällä V SERIES-kapseliteknologialla sekä +30dB kytkimellä varustettu mikrofoni. Tämä järeärunkoinen, sisäisellä pop-filterillä höystetty mikrofoni ei myöskään maksa maltaita.

Integroitu DYNAMITE etuaste

Päälle/pois kytkettävä integroitu DYNAMITE etuaste tarjoaa +30dB lisägainia. Saat huomattavasti enemmän ulostulotehoa kuin mitä kilpailijoiden vastaavat mallit tarjoavat, joten erillisten etuasteiden käyttö ei ole tarpeen.

Sisäänrakennettu kolmiosainen pop-filteri

DCM8 DynaCaster'n moderni design pitää sisällään kolmiosaisen pop-filterin, jonka avulla vältetään ikävästi poksuvat hälyäänet puhe- tai laulukäytössä. Täten erillisten pop-filtereiden tai tärinävaimentimien käyttö on tarpeetonta.

Muita tämän mikrofonin loistavia ominaisuuksia ovat mm. sisäänrakennettu shockmount-adapteri – erillistä kehtopidikettä ei tarvita! Vankka metallinen runko on valmistettu korroosiovapaista materiaaleista ja se on suunniteltu kestämään vuosia.

 

Tekniset tiedot:

Kapseli: Dynaaminen
Puhekela: Kupari
Magneetti: Neodymiun
Suuntakuvio: Kardioidi
Taajuusvaste: 40Hz-18kHz
Elektronin impedanssi: 600/135 Ohms
Paino: 518g

 

sE Electronics

Vuonna 2000 perustettu sE Electronics on nopeasti kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi valmistajaksi. Tuotemerkin takaa löytyy joukku innokkaita, luovia ja asialleen täysin omistautuneita ihmisiä ympäri maailman, neljässä kaupungissa kolmella mantereella.