Tuotenumero 1071937

Scopelabs The Periscope

Periscope on ensimmäinen sisäänrakennetulla kompressorilla varustettu kondensaattorimikrofoni.

€475,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

Se ei ole lineaarinen tai “kliini”mikrofoni, koska tavoitteena ei ole ollut tasainen taajuusvaste eikä tekniset tiedot, jotka näyttävät hyvältä vain paperilla. Se on todella tunnelmallinen, soundimaailmaltaan rikas ja ennen muuta hauska mikrofoni, joka kuulostaa hyvältä ja on helppo sijoittaa mihin tahansa tallennustilanteeseen.

Voit käyttää sitä vaikkapa huonemikrofonina rummuille tai sijoittaa sen lähelle äänilähdettä saadaksesi lisää luonnetta äänimaailmaasi. Se toimii myös upeasti vaikkapa porraskäytävässä, jossa voit kaapata talteen mitä ihmeellisempiä kaikuja. Vain mielikuvituksesi on rajana. Suorituskykyä piisaa.

Periscope-mikrofonin kestävä runko on valmistettu kiinteästä alumiinista, jonka suunnittelu on kestänyt kaksi vuotta. Mikrofonia on testattu äärimmäisissä olosuhteissa täydellisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Kupariholkki palvelee paitsi ainutlaatuista ulkonäköään, myös varmistaa 100-prosenttisen suojauksen ja maadoituksen häiriöiltä. Sen väri ja sävyt vaihtelevat ja muuttuvat vuosien varrella, kun kupari mukautuu studioosi.

Elektroniikkapiiri on suunniteltu luotettavuutta ja kymmeniä tuhansia jatkuvia käyttökertoja ajatellen, ja se on myös testattu stressitestillä sen pitkäikäisyyden takaamiseksi. Takaamme, että Periscopella taltioitu äänimaailma on juuri se kaivattu viimeinen silaus miksauksessasi ja sen ainutlaatuinen ja erottuva soundi on jotain todella kiehtovaa.

  • Uniikki kondensaattorimikrofoni
  • Sisäänrakennettu kompressori
  • Suuntakuvio: pallo
  • Toimi phantom-virralla: 48V