Tuotenumero 1067897

Universal Audio Apollo Twin X QUAD Heritage Edition

Pöytämallinen 10 x 6 Thunderbolt 3 Audio Interface, jossa reaaliaikainen UAD-2 QUAD Core -prosessointi ja kaksi Unison™ -mikkietuastetta. Mac ja Windows -yhteensopiva.

€1499,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Myymälässä Lähetettävissä: Heti

Universal Audion 60 vuoden kokemuksella rakennettu Apollo Twin X päihittää helposti muut vastaavat äänikortit. 127 dB D/A dynamiikka-alue sekä mukana tuleva arvostettujen UAD-analogiemulaatioiden plugari-bundle tuo käyttöösi täysin varustellun analogisen studion!

Apollo Twin X:ssä on huippuluokan A/D- ja D/A-muunnos, kaksi Unison-etuastetta sekä reaaliaikainen DUO tai QUAD Core UAD plug-in -prosessointi. Unison-etuasteiden avulla saat äänitettyä esimerkiksi Neve-, Helios-, API-, Manley-, monien muiden UA-emulaatioiden läpi ja tallennettua näiden haluttujen putki- ja transistorietuasteiden soundin. Lisäksi saat mukaasi näiden emulaatioiden tuloimpedanssin, gain-rakenteen “sweet spotit” sekä alkuperäisen hardwaren komponenttitason ominaisuudet. Unisonin erityisen rauta-softaintegraation ansiosta voit äänittää Apollo Twin X:llä lähes nollalatenssilla mukana tulevan UA 610-B putkietuaste ja EQ-emulaation ja muiden vastaavien läpi.

Unison-teknologiaa käytetään myös Apollo Twin X:n kahdessa etupaneelin instrumenttitulossa (Hi-Z). Käytössäsi ovat tarkat Fender-, Marshall-, Ampeg- ja muiden kitara- ja bassovahvistinmallien impedanssi- ja gain-sovitukset. Jotta Twin X olisi edeltäjiään parempi, Apollo Twin X:n audiomuuntimet on suunniteltu uudelleen, jolloin tuloksena on hätkähdyttävä 127 dB dynamiikka-alue sekä -117 dB THD+N -arvo. Apollo Twin X:stä irtoaa melkoinen määrä klassisia analogisointeja ja -äänensävyjä Realtime UAD Processing-teknologian avulla. Laitteen UAD-2 DUO tai QUAD Core-prosessoria hyödyntäen voit äänittää minkä tahansa UAD -plugareiden läpi — lähes nollalatenssilla — mukana on autenttisia plugareita kuten Neve, Studer, Helios, API, Lexicon, Manley, Fender ja Capitol Studios.

  • Heritage Edition-malli
  • Reaaliaikainen UAD-2 QUAD-prosessointi takaa latenssivapaan monitoroinnin
  • 24 bit / 192 kHz
  • Kaksi Unison mikrofonietuastetta
  • +48V Phantom
  • Integroitu ”talkback”-mikrofoni
  • 127dB dynamiikka-alue
  • Mac OS ja Windows
  • Mukana Heritage Edition & Realtime Analog Classics Plugaripaketit