Tuotenumero 1057499

KV331 SynthMaster 2

SynthMaster on monipuolinen, puolimodulaarinen softasyna/plugari ja se pitää sisällään monia erilaisia synteesimenetelmiä

€99,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Lataa nyt

Ominaisuuksia

 • Cross-platform VST, AU ja AAX: SynthMaster toimii VST-, AAX-instrumenttina sekä Windowsissa että Mac OSX:ssä ja ääniyksikköinä myös Mac OSX:ssä.
 • 1700 tehdasasetusta: SynthMaster sisältää 1700 tehdasasetusta maailmanluokan äänisuunnittelijoiden tiimiltä: Arksun, Aelyx Design, Aiyn Zahev, Bluffmunkey, BigTone, Frank 'Xenox' Neumann, Gercek Dorman, Michael Kastrup, Nori Ubukata, Rob Lee, Umit 'Insigna' Uy. , Ufuk Kevser, Teoman Pasinlioglu, Vandalismi, Vorpal Sound ja Brian 'Xenos' Lee.
 • Semi-modulaarinen arkkitehtuuri: Jokaiselle SynthMaster-instanssille on 2 kerrosta, joita seuraa 2 globaalia effect send väylää. Jokaisella kerroksella on oma: Arpeggiator, 2 oskillaattoria, 4 modulaattoria, 2 suodinta, 4 ADSR-envelopea, 2 Multistage envelopea, 2 2D-kenvelopea, 2 LFO:ta ja 4 Keyscaleria. Modulaattorit voivat moduloida oskillaattorien tai minkä tahansa muun modulaattorin taajuutta, vaihetta, amplitudia tai pulssin leveyttä, tai niitä voidaan käyttää tavanomaisina oskillaattoreina.
 • Massiivinen modulaatioarkkitehtuuri: SynthMasterilla on yli 650 modulaatiokohdetta ja 95 modulaatiolähdettä, mukaan lukien ADSR-envelopet, 2D-envelopet, Multistage envelopet, LFO:t, KeyScalers, Easy Parameters, Vocoder Bands, MIDI Velocity, Aftertouch, Pitch Bend ja MIDI CC. Modulaatiomatriisissa, jolla on 64 käytettävissä olevaa paikkaa, on myös visuaalinen suodatus, jotta tietyn lähteen kohteet tai tietyn kohteen lähteet voidaan suodattaa ja näyttää käyttöliittymässä.
 • Helpot parametrisäädöt: SynthMasterissa on 8 nuppia ja 2 XY-padia, jotka voidaan vapaasti määrittää modulaatiolähteiksi, jotta synteesimoottorin monimutkaisuus voitaisiin piilottaa ja käyttäjä voi hallita vain esiasetuksen tärkeimpiä parametreja. Parametrit voidaan linkittää globaalisti MIDI-ohjaimiin, ja myös SynthMaster voi määrittää ne automaattisesti.
 • Tehokas Arpeggiator: SynthMasterin arpeggiaattorissa on klassinen arpeggiatoritila, kuten Up, Down, UpDown, DownUp, UpDown2, DownUp2, AsPlayed sekä Sequence, Chord ja Arpeggiate. Jokaisella arpeggiaattorin 16 askelesta on omat Velocity, Note Number, Note Length, Slide & Hold -parametrit.
 • Perus oskillaattrorit: SynthMasterin 'perus' oskillaattorit kykenevät syntetisoimaan monen tyyppisiä aaltomuotoja: Sine-, Square-, Square-, Square-, Pulse-, kohina-, yhden syklin aaltomuodot ja moninäytteiset WAV / AIFF-muodot, jotka on määritelty SFZ-tiedostoissa. Jokaisessa oskillaattorissa on 17 erilaista algoritmia seuraavissa kategorioissa: Spektri (LP, HP, LS, HS, BP, BS), Bend (Bend +, Bend-, Bend +/-), Sync (Rect Window, Half Cos Window, Cos Window) , Tri-ikkuna, Saw-ikkuna), Pulse (Pulse1, Pulse2) ja kvantivointi.
 • Additiiviset oskillaattorit: 'Additiivinen' oskillaattori on periaatteessa 8 'perus-' oskillaattoria käynnissä. Jokaisella 'perus' oskillaattorilla on oma detune, ääni, vaiheen/pulssin leveys/algoritmiparametri, taajuus, aaltomuodotyyppi ja algoritmiparametrit.
 • Vektori oskillaattrorit: 'Vektorioskillaattori koostuu neljästä perusoskillaattorista, sekoitettuna eri suhteissa. Seossuhteet määritetään kahdella ortogonaalisella parametrilla 2 ulottuvuudessa: 'X-indeksi' ja 'Y-indeksi'.
 • Wavetable oskillaattrorit : 'Wavetable' oskillaattori on samanlainen kuin perusoskillaattori, paitsi että aaltomuoto voidaan skannata (interpoloida) jopa 256 eri aaltomuodon muodon kautta. Aaltomuodon sijainti voidaan säätää parametrilla 'wave index'. Versiosta 2.9 alkaen SynthMaster tukee nyt wavetablen lataamista aaltotiedostoista!
 • Stereo oskillaattorit Unison/Voice Stacking -ominaisuudella: SynthMasterin oskillaattoreissa on stereolähtö. Käyttämällä "voices", "voices mix", "detune curve", "detune spread", "pan stread", "tone spread" ja "phase spread" parametreilla, jokainen perus-/wavetable-oskillaattori voi generoida rikkaan "supersaw" -tyyppisen äänen.
 • Zero Delay Feedback suotimet: Kaikki SynthMasterin 4 uutta suodinluokkaa on kehitetty käyttämällä nollaviivepalautteen suodintekniikkaa. Edistyneillä suodinparametreilla, kuten input gain, drive ja acid, saat "analogisen" soundin suotimista!
 • VAnalog suotimet: 'VAnalog' -suotimet on mallinnettu kuuluisan ladder-suotimen mukaan, joten ne oskilloivat itse, kun suotimen resonanssi on maksimoitu. Niillä on jatkuvasti muuttuva kaltevuus, mikä on ainutlaatuinen SynthMasterille. Niillä on 3 erilaista CPU-asetusta: "Basic", "Normal" ja "High". Perusasetus kuulostaa useimmissa tapauksissa samanlaiselta kuin muut algoritmit, ja se kuluttaa vähintään 50% vähemmän prosessoria.
 • Multimode suotimet: Uudella ”multimode'” suodintyypillä on mahdollista vaihtaa Lowpass - Bandpass - Highpass suodintyypeiksi jatkuvasti. Analogisissa multimode suotimissa on myös mahdollista muuttaa suotimen kaltevuus jatkuvasti 0 db/oct - 24 db/oct.
 • Dual suotimet: Uudella kaksoissuodintyypilla kahta monimuotoista suodinta voidaan käyttää samanaikaisesti, joko rinnakkain tai sarjaan. Suotimien sekoitussuhteita ja niiden välistä topologiaa (rinnakkainen/sarja) voidaan muuttaa jatkuvasti, samoin kuin suotimien tiloja ja rajataajuuksia.
 • Kampasuotimet: Kampasuotimet ovat digitaalisia suotimia, joita käytetään fysikaalisessa mallinnussynteesissä.
 • Ennen/sisällä/jälkeen suotimen särö: Särösaste voidaan asettaa ennen suotimia, niiden jälkeen tai jopa niiden sisälle. Analogisissa suotimissa vääristymä kohdistetaan jokaiselle neljälle suodinaiheelle 'sisällä' -tilassa.
 • Reilu valikoima efektejä: SynthMaster sisältää 11 erityyppistä efektityyppiä: Distortion, LoFi, ensemble, Phaser, 6 Band EQ, Compressor, Vocoder, Delay, Chorus, Tremolo, Reverb.
 • Joustava efektien reititys: Jokainen 11 efektityypistä voidaan asettaa mihin tahansa layer insertiin tai mihin tahansa 2:sta global effect bus insertistä.
 • Microtuning: SynthMaster tukee Scala-viritystä, joten viritys voidaan asettaa joko jokaiselle esiasetukselle tai globaalisti lataamalla Scala-viritystiedostosta.
 • Esiasetusten selain: SynthMasterissa on kattava esiasetusten selain erillisillä hakukriteereillä instrumentin tyypille, esiasetettuille määritteille, musiikkityylille tai esiasetetulle tekijälle.
 • Online esiasetusten selain: Rekisteröityneet käyttäjät voivat ladata esiasetuksiaan online-esiasetettuun kirjastoon tai selata ja ladata muiden rekisteröityjen käyttäjien luomia esiasetuksia käyttämällä esiasetettua selainta suoraan plug-in-ikkunan sisällä.
 • MIDI-patternien tuominen arpeggiatoriin/sekvensseriin: Monofonisia tai jopa polyfonisia (sointuja) MIDI-patterneja voidaan tuoda SynthMasterin arpeggiaattoreihin vetämällä ja pudottamalla MIDI-tiedosto arpeggiatorinäkymään laajennusikkunassa.
 • WAV/AIFF-multisamplejen tuominen SFZ-määritelminä: WAV/AIFF-muodossa olevat multisamplet voidaan tuoda SynthMasteriin SFZ-määritelminä vetämällä ja pudottamalla WAV/AIFF-tiedostot oskillaattorin aaltomuodonäkymään laajennusikkunassa.