Tuotenumero 1057501

KV331 SynthMaster One

SynthMaster One on helppokäyttöinen Wavetable softasyna

€18,90/kpl
Lisää ostoskoriin

Lataa nyt

 

Ominaisuuksia

 • Cross-platform VST ja AU: SynthMaster One toimii VST-instrumenttina sekä Windowsissa että Mac OSX: ssä ja ääniyksikköinä myös Mac OSX: ssä. Windowsissa se toimii myös itsenäisenä sovelluksena.
 • 800 tehdaspresettiä: SynthMaster One sisältää 800 inspiroivaa tehdasasetusta maailmanluokan äänisuunnittelijoiden tiimiltä: Arksun, Aiyn Zahev, Bulent Biyikoglu, Gercek Dorman, Nori Ubukata, Rob Lee, Ufuk Kevser, Selcuk Ergen, Vandalismi, Vorpal Sound ja Xenos Soundworks
 • Semi-modulaarinen arkkitehtuuri: Jokaisessa SynthMaster One -tapauksessa on 2 oskillaattoria, joissa on 2 sub-oskillaattoria, 2 suodinta, 4 ADSR-envelopea, 2 LFO:ta, tehokas 16-askelinen arpeggiaattori/sekvensseri ja myös 11 erilaista efektiä, jotka voidaan asettaa 6 FX-insert-slottiin. Sub-oskillaattorit voidaan kytkeä oskillaattoreihin viidessä eri moodissa, joiden avulla voit käyttää sitä normaalina sub-oskillaattorina tai tehdä monimutkaisia modulaatioita, kuten ring-modulaatio, amplitudimodulaatio, vaihemodulaatio tai taajuusmodulaatio.
 • 16 askelinen Arpeggiator/Sequencer: SynthMaster One -sovelluksen arpeggiaattorissa on klassinen arpeggiatoritila, kuten Up, Down, UpDown, DownUp UpDown2, DownUp2, AsPlayed sekä Sequence, Chord ja Arpeggiate. Jokaisella arpeggiaattorin 16 askelesta on omat Velocity, Note Number, Note Length, Slide & Hold -parametrit.
 • Wavetable synteesi: SynthMaster One toteuttaa todellisen wavetable-synteesin, joka avaa uusia mahdollisuuksia äänisuunnitteluun. Toisin kuin SynthMaster, jossa voit järjestää jopa 16 aaltomuotoa wavetablen luomiseksi, voit tuoda aaltotiedostoja sisältävät wavetablet SynthMaster One -sovellukseen ja käyttää niitä projekteissa. SynthMaster One -sovelluksessa on rikas wavetable-kirjasto, ja voit laajentaa sitä asettamalla wavetablet SynthMaster One -laitteen Waveforms-kansioon.
 • Stereo-oskillaattorit jopa 16 äänen Unisonilla: Kummallakin SynthMaster One -laitteen oskillaattorista on stereolähtö, ja niillä voi olla jopa 16 ääntä "yhtenäisenä". Käyttämällä "voices", "voices mix", "detune curve", "detune spread", "detune spread", "tone spread" ja "phase spread"" -parametrejä, kukin oskillaattori voi tuottaa rikkaan "supersaw" -tyyppisen äänen.
 • Zero Delay Feedback Filters: Kaikki SynthMaster One -sovelluksen 4 suodinluokkaa on kehitetty käyttämällä nollaviivepalautteen suodintekniikkaa. Edistyneillä suodinparametreilla, kuten input gain, drive ja acid, saat "analogisen" soundin suotimista!
 • Laaja valikoima efektejä: SynthMaster sisältää 11 eri efektityyppiä: SynthMaster sisältää 11 erityyppistä tehostetyyppiä: vääristymä, LoFi, ensemble, Phaser, 6 Band EQ, kompressori, Vocoder, Delay, Chorus, Tremolo, Reverb.
 • Microtuning: SynthMaster tukee Scala-viritystä, joten viritys voidaan asettaa joko jokaiselle esiasetukselle tai globaalisti lataamalla Scala-viritystiedostosta.
 • Esiasetusten selain: SynthMasterissa on kattava esiasetusten selain erillisillä hakukriteereillä instrumentin tyypille, esiasetettuille määritteille, musiikkityylille tai esiasetetulle tekijälle.
 • MIDI-patternien tuominen arpeggiatoriin/sekvensseriin: Monofonisia tai jopa polyfonisia (sointuja) MIDI-patterneja voidaan tuoda SynthMasterin arpeggiaattoreihin vetämällä ja pudottamalla MIDI-tiedosto arpeggiatorinäkymään laajennusikkunassa.