Tuotenumero 1057200

Softube American Class A

Rummut, jotka iskevät kuin raskassarjalainen mestaruuskehässä. Kitarat, jotka käynnistyvät kuin V8-moottori, ja ulvovat kuin miljoona sutta. Jämerä basso, joka kulkee kuin tavarajuna. Laulu, joka lähtee lähempää kuin kaiuttimista arvaisikaan. Avoin ja silti tiukan dynaaminen kokonaissointi. Siinäpä määreitä, jotka sopivat tähän Atlantin ja Tyynen valtameren välisen mantereen klassikkoon.

€198,00/kpl
Lisää ostoskoriin

Toimitusaika 24h sisällä

Tämän nimenomaisen plug-in -aliohjelman esikuva on varmasti tutuin kaikille sellaisten stadionluokan kestosuosikkien kuin Radiohead, Soundgarden, Foo Fighters ja Pearl Jam päämiksereistä. Moderni rock-soundi sellaisena kuin se valloittaa maailmaa on tuttu asia, ja kun kanavalohkomallinnuksesta löytyy työkalut transienttien säätämiseen, gateen, ja tietenkin nelialueinen EQ alueen ja kaistanleveyden säätöineen, ollaan hyvän äärellä.

Softube American Class A ei kuitenkaan ole vain äänivallin maksimoimiseen parhaiten sopivaa headroomia ja yliohjauskynnystä. Se on myös herkkä tarkkuustyökalu, jolla on pitkä historia läpi musiikkityylien. Kun gain-tason yliohjausta rajataan ekvalisaattorin alueella, ja leikataan vaikka vain neljänneksen verran alaspäin, sopii American Class A vaikka masterointiin. Samoin säätöjä, joilla rokki saa potkunsa, voidaan käyttää myös ilmavan ja avoimen soinnin luonnolliseen hallintaan, jopa täysin elektronisissakin sessioissa.

Softube American Class A toimii sekä omana aliohjelmanaan erilaisissa työasemissa, että saumattomana osana Console 1 -järjestelmää, ja molemmat saman lisenssin puitteissa. Näin American Class A on helppo ottaa osaksi analogimaailmasta tuttua käyttöliittymää totuttuja työrutiineja muuttamatta.

  • Tuttu, amerikkalainen kanavalohko nyt Console 1 -maailmassa ja omana standalone-plugarinaan
  • Sama lisenssi mahdollistaa niin natiivin kuin Console 1 -käytön
  • Tuttu, porrastettu EQ suhteutetuin Q-arvoin
  • Tehokkaat korostukset, tarkat leikkaukset taajuusalueilla
  • Kompressori toimii niin feed-back kuin feed-forward -tiloissa
  • Edistynyt intuitiivinen aaltomuotomittarointi
  • Shape-osiossa sekä gate-salpa että transientin muokkaus, molemmat orgaanisessa analogihengessä
  • Erittäin lämmin yliohjaus, silti tarkoin säädettävissä
  • Kaikenkattava kokonaisratkaisu audiotyöaseman kanavalohkoiksi